
Υλικά
1 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού ζάχαρη
1 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού λάδι
1 1/2 φλυτζ.τσαγιού κρασί
3 φλυτζ. τσαγιού αλεύρι
1 φακελακι bakin pounter
1 κουταλιά της σούπας γλυκάνισο
Σταφίδες
Κανέλα
Γαρύφαλλο τριμένο
Σουσάμι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το λάδι με την ζάχαρη να διαλυθεί.Μετά ρίχνουμε το κρασί,το bakin όλα τα μυρωδικά, το αλεύρι και ανακατεύουμε.Φτιάχνουμε μια ζύμη μαλακή, να μην κολλάει στα χέρια.Μπορεί να χρειαστεί λίγο παραπάνω αλεύρι.Πλάθουμε μπαστούνια και τα ρολάρουμε επάνω στο σουσάμι για να κολλήσει και τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και τα χαράζουμε σε κομμάτια.Τα ψήνουμε για καμιά ώρα περίπου.Μετά μόλις είναι έτοιμα αν θέλουμε κόβουμε σε κομμάτια και τα ξαναβάζουμε για λίγο στο φούρνο να φρυγούν
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου